Sponsoring
Informatie over DE SPEELAKKER voor SPONSORS


Sinds juli 2000 heeft Noordwijkerhout een prachtige waterspeeltuin, De Speelakker. Hij is aangelegd op een mooie locatie bij de De Hafakker  op het terrein van Het Raamwerk.

De Speelakker is een zogenaamde “geïntegreerde speeltuin”: één van de doelstellingen is de bevordering van de integratie van mensen met een handicap in onze samenleving. We denken daarbij niet alleen aan verstandelijke beperkingen, maar ook lichamelijke. Zo is bij de inrichting van de speeltuin en het tuinhuis rekening gehouden met toegankelijkheid voor rolstoelers. Enkele speeltoestellen zijn speciaal aangepast.

De Speelakker is vooral een leuke, spannende speeltuin, waarin water een grote rol speelt. Voor de kleinsten (tot ca. 6 jaar) is er een afgeschermd gedeelte met zandbak waar o.a. water kan worden opgepompt. De groteren kunnen zich ook bij ondiep open water vermaken. Er zijn ook enkele eilanden met water rondom. Als de speeltuin open is kun je heerlijk met vlotten in het water varen of met de trekpont naar het eiland gaan.

De Speelakker heeft een gezellig tuinhuis, waar bezoekers koffie, thee, limonade of een ijsje kunnen kopen.

Nieuwe sponsors zijn natuurlijk altijd van harte welkom. Misschien iets voor u?


Voor vragen over sponsoring kunt u zich wenden tot het secretariaat:

Tineke van der Waay,
Zilverschoon 48
2224 DX Katwijk


STEUN DE SPEELAKKER DOOR ALS SPONSOR EEN BIJDRAGE TE LEVEREN!

Tot ziens bij De Speelakker!
STICHTING
DE SPEELAKKER

Adres Speeltuin:

Zeereep 1
2211 EL Noordwijkerhout

Tel. 06 20680373